Omdat ik te ongeduldig was tot ik eindelijk naar school mocht leerde ik mezelf nog vóór de kleuterklas lezen en eind groep 3, toen ik door de Avi’s heen was begon ik aan Oud Nederlandsche gedichten. Oké, toegegeven.. ik was best wel een kleine nerd 😉 Maar de passie voor lezen en schrijven is er dus altijd geweest en hoe ontzettend mooi is het om dat nu te kunnen combineren met mijn allergrootste passie; paarden!

Ik ben Solvej, 29 jaar, de vriendin van Bart, moeder van Kenji maar ook een erg gedreven amazone en instructrice. Samen met ons top team run ik een Dressuurstal waar vooral de africhting van (jonge) paarden centraal staat. Met mijn paard Ivano rijd ik op dit moment ZZ-licht en trainen we onder begeleiding van mijn top instructrice Mirjam Kuiper aan onze weg naar de ZZ-zwaar en Lichte Tour.

Only being FAIR PLAY and true passion lead you to victory!

Het welzijn van de paarden staat bij ons met stip op nummer één, daarom ben ik ook zo ontzettend blij met de ondersteuning van Fair Play. It’s all in the name! Een merk dat staat voor kwaliteit, comfort en een trendy uitstraling.

Verder wil ik nog niet teveel over mezelf verklappen en hoop ik dat we elkaar de komende tijd beter leren kennen via mijn wekelijkse blogs, dus volg de Facebookpagina van Fair Play Nederland en laat een berichtje achter in de comments. Ik ben benieuwd over welke onderwerpen jullie graag meer zouden willen lezen!

Stay tuned 😉 !!

Liefs Solvej

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.