Ben jij die hete donder die direct op zijn achterste poten staat, de clown of juist die rustige goedzak die alles wel oké vindt? Welk type paard zou jij zijn? Check het in de Fair Play blog van deze week! Ik ben benieuwd..

De lieveling! 

Ben jij die gezelligerd, net niet helemaal atletisch maar wel met een bijzonder talent voor knuffelen? Je houdt van aandacht, gekroel en lekker samen van het zonnetje genieten. Werken doe je omdat je het graag goed wilt doen  maar niet als het niet echt moet. Dan kun je lekker lui zijn. Vooral buitenritjes zijn jouw ding. Als paard was je de lieveling van iedereen!

De stresskip! 

Je krijgt al stress zodra je wakker wordt en bedenkt wat er allemaal zou kunnen gebeuren vandaag! De zenuwen zijn jóu de baas, je hebt vaak hoofdpijn van de spanning en wilt het liefst constant weten waar je aan toe bent. Je houdt niet van onverwachte dingen en houdt het liefst de touwtjes in handen! Als je een paard was stond je waarschijnlijk te weven op stal..

Het heethoofd! 

Rennen, vliegen, springen is jouw ding. Je houdt van snelheid, actie en hebt energie voor tien! Jij kent geen grenzen, kan niet bestaat niet. Waar de rest moe wordt ga jij nog even door. Met het zweet tussen je billen ben jij nog niet te stoppen! Als paard was je een volbloed type en deed je het waarschijnlijk prima op de renbaan of het springparcours!

De vos-merrie! 

Je bent een bitch en daar ben je trots op! Je weet wat je wilt en daar ga je voor. Iedereen die toevallig in de weg staat heeft pech, ze kunnen maar beter maken dat ze aan de kant gaan want de Queen komt eraan! Met een boze blik jaag je iedereen weg. De mannen maak je helemaal gek, je windt ze om je vinger maar zodra ze geinteresseerd zijn zwiep je geïrriteerd je staart. Jij lijkt de schrik van stal maar diep van binnen ben je eigenlijk best lief!

De macho! 

Borst vooruit, kin omhoog paradeer je trots door de stal. Gladjes babbel je met al het vrouwelijk schoon, you’re sexy and you know it! Andere kerels jaag je al brullend en maaiend met je benen weg. Jij bent de man en dat zullen ze weten ook. Met je wapperende bos manen en gespierde borst ben jij de dekhengst van stal!

De clown!

Jij houdt van grapjes en rottigheid! Zelf lach je nog het hardst om je streken! Als een echte ondeugende Shetlander hou je iedereen graag in de maling en zoek je de grenzen op. Waar jij bent, zijn mensen op hun hoede. Iedereen is al klaar voor een ondeugende streek. Door je vrolijke vertoning kom je er nog mee weg ook. Niemand kan lang boos op jou zijn en dat weet je!

De atleet!

Jij wilt de beste zijn! Je loopt altijd voorop en doet net wat meer je best dan de rest. Met flink wat knie-actie sloof jij je altijd uit, beter, sneller, hoger, groter! Jij bent de kampioen! Je doet altijd je best en weet niet van ophouden. Als paard zou je een soort Totilas zijn, de atleet die er samen met zijn ruiter altijd voor zou gaan!

Ik ben natuurlijk héél benieuwd in welk type paard jij jezelf of je stalgenootjes herkend 😜

Liefs Solvej

 


1 reactie

Esther Mulder · 6 mei 2018 op 11:23

Mix van de lieveling en de atleet

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.